Bugun...



'Istanbul Unveiled' filmi, YouTube’taki ilk gösterimi 15 Ocak Cumartesi akşamı


facebook-paylas
Güncelleme: 12-01-2022 13:38:43 Tarih: 12-01-2022 13:20

'Istanbul Unveiled' filmi, YouTube’taki ilk gösterimi 15 Ocak Cumartesi akşamı

Bundan birkaç yıl önce, değerli ekip arkadaşlarımla birlikte;
“Istanbul Unveiled” isimli bir Seyahat Belgeseli çekmiştik.

 

Filmin dünya çapındaki galasını,

ABD-Washington DC'de Smithsonian Enstitüsü'nde gerçekleştirmiş,

bu arada aldığımız davetlerle birçok ülkede gala gösterimleri yapmış,

hatta bazı ülkelerin televizyon kanallarında gösterilmesini sağlamıştık.

 

Bugüne kadar yüzbinlerce izleyiciye ulaşan filmimiz,

uluslararası festivallerde çoğunluğu birincilik olmak üzere;

değişik dallarda toplam dokuz ödül aldı.
 

Önceleri sadece DVD ve Blue-Ray formatları bulunan filmimizi,

içinde bulunduğumuz belirsiz koşulları da göz önünde bulundurarak,

kültürel mirasımızı ve İstanbul'un güzelliklerini daha geniş kitlelere ulaştırabilmek amacıyla;

YouTube kanalımız üzerinden,

ücretsiz olarak sunma kararı aldığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyorum.
 

Filmin YouTube üzerindeki İlk Gösterimi 15 Ocak 2022'de yapılacak.
 

Filmi evinizin rahat ortamında ücretsiz olarak izleyip keyfini çıkarabilmeniz için

gerekli ayrıntılar aşağıdadır.
 

Filmin Özellikleri:
 

  • Adı: Istanbul Unveiled
  •  
  • Süre: 61 Dakika
  •  
  • Dil: İngilizce
  •  
  • Altyazılar: Türkçe, İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Japonca, Korece,
  • Rumence, Moğolca, Çince, Arapça, Rusça
  •  
  • Yapımcı: Şerif Yenen-Saadet Özen
  •  
  • Yönetmen: Levent Ayaşlı-Şerif Yenen
  •  
  • Müzikler: Mercan Dede, Baba Zula ve Burhan Öçal

 

 

Türkiye:

  • Saat 21.00

 

Avrupa:

  • Saat CET 19.00

 

ABD:

  • @ EST (Eastern) 1:00 p.m.
  • @ CST (Central) 12:00 Noon
  • @ MST (Mountain) 11:00 a.m.
  • @ PST (Pacific) 10:00 a.m.
  •  
  • Burayı tıklayarak Şerif Yenen'in Youtube kanalına "Abone" olmayı unutmayın.
  • Abone Ol / Subscribe Butonu’nun yanındaki zil işaretini tıklayıp,
  • Hepsi’ni seçerek bildirimleri açabilirsiniz, böylece yeni videolar yüklendiğinde size bilgisi gelsin.
  •  
  • Bu İlk Gösterimi kaçırırsanız bile,
  • daha sonra istediğiniz zaman aynı adresten izleyebileceğinizi hatırlatırız.

 

Bu filmi ücretsiz olarak izlenmeye açmamın nedeni,

ülkemizin turizmine olan sevgim ve bağlılığım.

 

Keyifli izlemeler diliyorum. Sağlıkla kalın.
 

 

Şerif Yenen







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TURİZM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI